top of page
Airbrush auf Leinwand

Billedkunst og fotografi

Alt er gøy- så lenge jeg kan jobbe kreativt...

Noen ganger misunner jeg mennesker som kun jobber for en sak eller kun har en hobby- og blir knallgode på akkurat det. Hele mitt liv har jeg jobbet med veldig mange forskjellige ting. Jeg ble ganske god i mye, men det finnes alltid noe nytt som venter og må prøves. Og jeg tror jeg må bare fortsette med det :-)!

Birger våkner.jpg

Illustrasjoner til barnebøker

Jeg elsker Birger! Han er en tøff, liten trollunge som opplever mange spennende ting. Jeg har laget tegninger for Rita Johnsrud, som er forfatteren til 3 barnebøker i Birger-serien (Rettfram-forlag).

Airbrush

Jeg ble helt fascinert av hva man kan lage med airbrushpistoler! På husvegger, biler, snowboard, i fjøset eller kun på papir/lerret. Dessverre solgte jeg utstyret pga. tidsmangel, men det klør i fingrene- skal ikke se bortifra at jeg begynner igjen...

IMG_2811.JPG
IMG_2762.JPG

Tegninger og malerier

Selv om jeg er veldig glad i farger når det gjelder natur, klær og interiør- elsker jeg å tegne kun med blyant. Det enkleste er ofte det beste.

Jeg tror det er likheten med gravyrene som gjør at jeg foretrekker denne teknikken. 

Fotografier

Jeg vet ikke hvor ofte mannen har vært fortvilet over interessen min i fotografi.

På jakt, på fottur, ute i kajakk eller i seilbåt, på biltur, sykkeltur, telttur- overalt må han vente på meg fordi jeg skal bare... ta et bilde :-)...

Schweiz.jpg
bottom of page